Historien om Led Nordic

"We hebben lyshygge gecreëerd omdat we geen compromissen wilden sluiten met ons binnenklimaat en de gezelligheid van ons huis."

Schadelijke bijwerkingen van kaarsen

We houden van licht, we houden van "hygge", daarom hebben we in 2015 kaarsenhygge gecreëerd. Kaarsen zijn een van de grootste boosdoeners voor het klimaat. Ze stoten meer roetdeeltjes uit dan auto's op een drukke weg. Maar voor ons staan kaarsen synoniem voor hygge, dus gingen we op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief. En dat hebben we gevonden! Perfect voor mensen met een allergie, ouderen die bang zijn voor kaarslicht - en voor iedereen die een goed binnenklimaat belangrijk vindt - wij dus ook.

Uitverkocht na de eerste 2 maanden

Toen we in de herfst van 2015 onze webshop openden, nam de verkoop een hoge vlucht en binnen de eerste 2 maanden waren alle drie de producten die we toen op onze webshop hadden, uitverkocht. Het was geweldig om te zien dat zoveel mensen het nieuwe, gezonde alternatief voor echte kaarsen wilden steunen. De LED kaarsen waren het begin van wat nu een volwaardige webshop is met niet alleen LED kaarsen, maar ook andere milieuvriendelijke producten.

Hartelijk dank

We kunnen jullie niet genoeg bedanken: onze trouwe klanten die ons draaiende houden. We zijn er zo trots op dat zovelen van jullie gezelligheid willen creëren en tegelijkertijd niet willen inleveren op het binnenklimaat. Wij geloven dat als we de kleine dingen samen doen, als we genieten van de kleine glimpen van het leven, dat alles dan een beetje mooier en gezelliger wordt. Waar geloof jij in?

Hartelijke groeten

Kim en Rikke

Vader en dochter voor elkaar en Led Nordic